Post by tromolurarva on Mar 14, 2022 10:09:43 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
je to skvělá hra, ale můžete mít více úrovní.
Je to skurvená hra musela sem kvůli ní vymazat skoro všechny hry🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻😡😡😡😡😡🬘😡
Dobrá hra, ale kdykoliv těžká je pro mě dobrá. Jsou to zajímavé věci a myslím, že to mám rád dobrodružné
Hra je úžasná Můžete ovládat vše, co chcete, a je to taková směsice hry rolující nebe a taneční linie. Také tato hra pravděpodobně může zlepšit, jak moc se denně soustředíte a může také pomoci vaší mysli Tuto hru rozhodně doporučuji!! !!🤓🤓
LLLLL
příliš hvězda ne, ale její velmi kritika
Miluji tuto hru a myslím si, že je to opravdu dobrá hra a porazil jsem úroveň 12 a video říkalo, že neporazíte úroveň 12 a já to udělal, měli byste si tuto hru pořídit, ale je to jediná maličkost, kterou je docela těžké ovládat, takže získat tuto hru.
Tato hra je zábavná a líbí se mi, ale je tu spousta přidání, nechci vypnout svůj internet, i když dám 1 míč do koše, po každém vhození míče je přidáno a na konci hry ke hře je doplněk, ale také se mi ta hra líbí a kromě tohoto nemá žádný jiný problém, takže pokud můžete přidat trochu méně, bude to lepší a budu ji hodnotit 5 hvězdičkami, pokud to uděláte 😉
měli byste přidat stopy za mincí místo obecné nevýrazné stopy. Měli byste mít také ozdoby, které můžeme dát na naše mince. Navíc byste možná mohli přidat pláštěnky a s galaktickým skinem možná přidat funkci, kde to bude fungovat jako černá díra, pokud půjdete stranou, která by mohla vysát drobné mince. Další nápad je přidat možná vozidla
miluji tuto hru trochu těžkou, ale zábavnou
je to zábavná hra, ale reklamy ji jen ničí, neplatím za to, abych se svezl z reklam, měli přidat reklamy, ale jinak je to opravdu zábavná hra
Podívejte, myslím, že je to dobrá hra, reklamy jsou rušivé jako vždy, ale opravdu musí existovat úroveň založená na štěstí pouze v 11 úrovních? Jde opravdu jen o to, jestli získáte dobrý RNG, jako kdyby se jedna z těch honebních mincí zachytila o drtič, takže nebude možné projít. Myslím, že projdu.
je to tak zábavné! je to někdy nepříjemné, když se dostanete tak blízko k dokončení úrovně a selžete, ale to je zábava hry.
hra je blbá. neposune se ve směru, ve kterém přejedete, pouze přejde doleva, pokud přejedete doprava. kdybych to mohl ohodnotit 0 hvězdičkami, udělal bych to. hra je na hovno, nestahujte ji, je to jen plýtvání místem.
Viděl jsem to jako reklamu a vypadalo to opravdu zábavně. Nejsem zklamaný! 😁 Opravdu opravdu uspokojující a takový zatraceně skvělý nápad! Miluji to! ♥️
Design potřebuje vylepšení. Měření obtížnosti na několika úrovních se zvýší natolik, že úroveň nelze dokončit. Mezi tím mohou být mílové kameny, takže nemusíte začínat pokaždé od začátku.
Je to hezké, ale někdy se to zadrhne....
Je to velmi těžké, ale zkusil jsem to a pak jsem dokončil úroveň. v době hraní jsem se bála 😉😉😊
Skvělá hra, ale příliš mnoho reklam
Coin Rush! Spillehall got
trochu tvrdá, ale úžasná aplikace, kterou jsi vytvořil. Coin rush je stále skvělý, nelíbí se mi to, ale miluji to!!!!!
Jednoduché a zábavné, jediným problémem není žádné menu pro výběr úrovně.
Coin Rush! Arkádové pja
Hra byla příliš nudná a já nevím, jak hrát, ale můžete se naučit, jak hrát v první úrovni, ale neudělali jste to a také její uvíznutí mezi tím, takže tuto hru mažu. Je to strašně nudné, tahle hra se mi nelíbila 😫😔 Děkuji,
Tato hra je tak zábavná! Můžete prosím přidat stříbrnou minci číslo 2 jako skin s náhodnou tváří na zadní straně, aniž byste museli restartovat naši hru? Na zadní straně je 1 mince se smajlíkem a byla nejlepší. Stojí to 2 centy. Mohli bychom ji odemknout, když dokončíme úroveň 70. Je vzácné najít 2 centovou minci, která je stříbrná v náhodné úrovni, protože 1 cent je běžný. Miloval jsem minci číslo 1 spolu s touto hrou. Btw, jmenuji se Colin a bylo tam napsáno, že uživatelské jméno je moje máma.
umístění překážek je do značné míry náhodné, dobrý koncept, hrozná hra. také reklamy jsou spamovány.
Opravdu se mi tato hra líbila, ale nechápu, proč je pro dospívající bez násilí a krve!!!!! A to je důvod, proč jsem to ohodnotil tak, jak jsem to udělal....... Opravdu se mi líbí všechny druhy kurzů, kterými jste museli projít a že vaše peníze šly nahoru, ale nemám rád, když se dostanete k dolaru, že to prostě jde to dál a za peníze si nic nekoupíte, takže mě to prostě nudí........ Kromě toho bych to doporučil pro děti, které mají rády nudné hry!!!!!!!Hggghhùgghhhyyyyy_ygg%gggffggggghhhhhhhhhhh byl první, kdo dostal nápad, že můžete na pár minut používat internet a můžete ho dostat do svého telefonu a pravděpodobně by to fungovalo, pokud by to fungovalo dobře na správném místě, objednejte 3M musíte udělat správně věci a musíte udělat to nejlepší, abyste je dostali ven a používali je několik dní nebo dokonce týdnů, než budete moci j na internet a pak budete mít mnohem lepší přístup gyfeghhhhhhhhfdrtt huh, máte se dobře a máte skvělý víkend a
Nevím, jestli je tam chyba, ale když jsem se pokusil oživit, byl jsem teleportován na začátek. Můžete to tedy prosím opravit. Pokud tam není žádná chyba, odinstaluji. Pokud se vyskytne chyba a opravíte ji, ohodnotím ji výše. Quicknote:Ovládání je opravdu těžké!😐😜
přísné reagující kontroly, ale gererace na úrovni je často nemožně tvrdá a dokonce nemožná
Tato hra úroveň 20,22,23,25. Je velmi těžká úroveň. Příliš těžké
5:00 je již několik let předmětem 6, ale mám hodně co říct řetězci s potravinami, který je samoobslužným zbožím na několik dní mého dne a není to stejné pro asa, ale byl to dobrý nápad na pár týdnů, abych mohl a kávu s nejlepším jídlem v mé oblasti, pár dní a před pár týdny a bylo to to nejdražší jídlo, ke kterému jsem se musel dostat, abych se k němu dostal.
Aplikace vždy zamrzne a nikdy nefunguje. Nedoporučuji ji získat.
Tato hra není dobrá a nemá tak jednoduché úrovně, ale tato hra se mi nelíbí.
Shopping Mall Girl: Style Game Casual glpj
Tato hra je velmi relaxační!! Pokud jste pěkně vystresovaní, tuto hru bych vám doporučil! Věřte mi, začal jsem to hrát a byl jsem okamžitě spokojený!!
Opravdu se mi tato hra líbí, protože je opravdu zábavná a je to opravdu zajímavé a je to opravdu relaxační Myslím, že byste si tuto hru měli pořídit, protože má tolik zábavných her, má věci, které jsou zábavné, reklamy mě nezajímají, protože mám Life hack Nedokážu to pořádně vysvětlit, ale myslím, že byste si tuto hru měli pořídit
MILUJU tuto hru, ale ty reklamy! OH THIERS TAK MNOHO REKLAMY BRUH! JAKO JÁ UMŘÁM A PAK PLYNU, AD, ZASE ZEMŘI, PLYNU!! LIKE IM SHOOK BRUH! Ale přes všechno dobré!
Coin Rush! Аркаде uyn
To je v pořádku!ale po otevření všech mincí už není zájem
Náročné, ale opravdu zábavné
Nenechá mě to hrát. Když to říká, že to můžu hrát na telefonu. Když jsem pak mohl hrát, 15krát to spadlo. Poté se můj telefon vypnul, protože když jsem čistil svůj telefon v GCI, řekl, že je tam virus. A teď se to samo odinstalovalo. Přál bych si to ale hrát, protože v reklamách to vypadá tak zábavně. Edit 1. Právě jsem měl další reklamu a opravdu ji chci hrát, ale nemůžu kvůli mému hloupému telefonu. A jen doufám, že to opravíte, abych si to mohl přehrát na svém telefonu. Edit 2. Peeps chtějí další úpravy