Post by cidisensosi on Mar 6, 2022 22:27:06 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu gerçekten beğendim...neyse ne oynadıysam. İlk oynadığımda birkaç iyi seviye aldım, bir dahaki sefere oynamaya geri döndüm ve tamamen sıfırlandı. Başka bir deneme yaptım, tekrar denedim ve Google play'de oturum açmış olmama rağmen tekrar başa döndüm 🤔
OYUN SİLİP YUKLEDİM SONRA İndiriliyor De Takılı Kalıyor Bi sure yoluyla Lutfen Düzeltin Oyunu Silmek İstemiyorum
İNTERNETİM olduğu halde neden giremiyorum oyuna saten 2 yıl önce yuklemistim ve 2 yıldı acil sana yaaa
İlk başta güzel oyunu kuzenden beri çok fazla kullanmak istiyor. Bu kadar izni ne yapacaksınız? Bu izinleri kabul etmedim yani oyuna giremiyorsunuz bu yüzden ben tekrar denemek zorunda kaldım bu yüzden 1 puan kırmam. Ve oyun olsada 1 puan kırım ve elmasy çok iyi amada güzel bir şekilde kasabilirsiniz bu yüzden bir puan kırım olur ama güzel yani bu şekilde tasarlanabilirsin.
oyun hiç fena değil
Bu oyunu çocukken oynadım ve hala yaşıyorum. Beni saatlerce meşgul edebilir.
Bu oyunu yıllardır oynuyorum, bu oyun inanılmazdı ve coşkulu ilk oyundu ve şimdi hiç çalışmıyor. Çözünürlük bozuldu, bu yılın başlarında çıkan bir Moto G7'm var. Oyun tüm ilerlemelerini kaybettiğine dair raporlar alıyor, bulut verilerini kaldırdınız ve şu anda yalnızca yerel, Ayrıca hizmet şartları/Gizlilik Politikası ekranı nedeniyle geçemeyeceğiniz kişilerin oyuna bile girmediğine dair raporlar vardı, çünkü devam düğmesine bastığınızda tekrar açılıyor
Oyunu beğendim, iyi grafikler, ancak her zaman Google Play Oyunlar'da oturum açmamı istiyor. Yani, yapıyorum ama hiçbir şey olmuyor!!!! Ayrıca, oyunun çökmesine neden olur !!!!!! Lütfen bu sorunu düzeltin !!!!!! Ben dahil diğer insanlar için daha eğlenceli hale getirsin diye!!!
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun, genellikle android'e oyun indiriyorum ve 2 gün sonra sıkılıyorum ama bu bağımlılık yapıyor ve ninja ile oynamanız ve onu havaya fırlatmanız vb. çok komik! Güzel oyun umarım böyle devam eder
Türkçe dil öğrenebilecek durumda olur.
Stickman Gigante Herói Crime Cidade Clima enst
zor yükleniyor
Ama açılmıyor!
Bu oyun açılmıyor bu yüzden 1 yıldız
Bu oyunu seviyorum! Sen (beceriksiz ninja) biraz tembelsin, onunla oynaması eğlenceli! Bacaklarına, kollarına ve ona balon bağladım, havaya uçtu. O ve lily (başka bir ninja, Kira'nın arkadaşı) eğleniyor gibi görünüyorlar, ama aslında Kira'yı bulmak için eğitim alıyorlar. Kira kayıp ve onu bulabilmek için eğitim alıyorlar. Bence değiştirmeleri gereken bir şey ninja kiti. Yukarıyı gösteren ok yerine, sağdaki sepet yapmalıdırlar. Ama sonra tekrar, BÜYÜK OYUN!!!!!
Oynamak istiyorum ama bir çeşit kalibrasyon sorunu var gibi görünüyor. Ekranın üst kısmı gayet iyi ancak alçaldıkça ekrana bastığınız yer ile gerçekte bastığı yer arasında büyük bir boşluk oluşuyor. Bu yüzden OK'e basıldığında ortaya çıkan şartlar ve koşullardan şikayet eden çok kişi var... Aynısı bana da oldu.
Bu kadar bu kadar güzel ve doğru uygulanamazdi. Zamanında zevk alarak eğlenirken boş stresim bir oyun.
Bu oyunu severdim ama şimdi berbat!! 30. seviyedeydim ve bu oyunu HER GÜN oynadım. Bu oyunda bir sürü sorun var ama yine de oynadım. Bugün elma ağacımdan ve bambu filizimden para almaya gittim ama.. YENİDEN BAŞLAMAMA YARDIMCI OLDU!! Kelimenin tam anlamıyla bir OYUN için ağlamaya başladım. lütfen bunu düzeltin! bu benim için büyük bir sorun! Bu oyunu oynamamanızı tavsiye ederim!
Abi yüklemeyiiiiiii benceiinnnnnnnnnnnnnnnnn abi tatili ziyaretm dedim bir evi gözüktü o yüzden beni izliyo bencei hiçe de şansım yüklemeyiiiiiiiinnnnnnn
Öğeleri ustalaştırmayınca para olmuyor.?
Konsepti seviyorum ama her seferinde yeniden başlamam gerekiyor. Google Play bağlanmıyor.
Bu oyun gerçekten çok güzel ister eziyet et ister sana sevebilmişse tavsiye ederim. Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim...
game site: www.oyunkid.com/komik-oyunlar/konusan-kedi.html.
Daha fazla oyunu açamıyorum bile bir çözüm varsa bana lütfen.
Hem iPhone üzerinden hem de Mac'imizdeki iTunes üzerinden izleyebildiğimiz bu videolu tanıtımlarla ilgili yeni gelişmeler oldukça yazıyı
Para vermiyo
Genelde geri bildirimde bulunmam ama verdiğimde ya harika ya da gerçekten kötü. Bu kesinlikle harika. İyi bir zaman öldürücüdür ve gerçekten eğlencelidir. Oyunu kesintiye uğratacak herhangi bir reklam yok ve gecikme yok. Grafikler harika ve kalite de öyle. Bu konuda başparmak yukarıya.
Clumsy Ninja Gameplay Walkthrough (Android, iOS) | Facebook
Oyunum sürekli sıfırlanıyor 13. seviyedeydim şimdi başa döndüm
Çok beyendim bu oyuna bin yıldızda
Şartlar ve koşulları bile geçemiyorum. Devam et'e basmama izin vermiyor ve ayrıca gizlilik politikasını okumama bile izin vermiyor, sadece şartlar ve koşullara gidiyor. Bu oyunu tekrar oynayacağım için çok heyecanlıydım
5 DAKİKA ÖNCE AYRILDIMDA BC'DEN NEFRET EDİYORUM BAŞLADIĞIM YERDE GERİ DÖNDÜM, ŞİMDİ GİBİ ŞİMDİ DÜZELTİN
OYUNU KAPATTIĞIMDA İLERLEMEMİ YENİDEN BAŞLATTI!!!, BUNU ŞİMDİ DÜZELTİN!