Post by cidisensosi on Mar 6, 2022 22:24:08 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar kristalları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Çox yaxşı. Möhtəşəm və asılılıq
xoşuma gəlir
Bir qədər qəribə və axmaq. Əgər bunu oxuyursansa və əjdaha oyunlarını sevirsənsə, mən Dragonvale-ni tövsiyə edirəm.
Zəhmət olmasa səhvləri düzəldin.
Bu oyun əladır mən onu planşetimdə var idim hər gün oynayırdım və onu çox bəyəndim
Oyunun ən çox sevdiyim hissəsi pulsuz qiymətli daşlar əldə etmək üçün videoya baxmaq kimi olmasıdır! Siz baxırsınız və pulsuz daşlar YOXDUR!
Bunu çox bəyənirəm
Məncə yaxşı oyundur amma. Başqasının Postunu görərək .Düşünürəm ki, bu oyunu yükləməyəcəyəm
yaxşıdır
Şirindir
Bunu xoşlayıram. oyun
Yaxşı
cox maraqli oyundu 😊😊😊😊
yaxşı idi, amma indiyə qədərki ən pis şey, "sabit səhvlər" olduğunu söyləməyinizdir, lakin niyə qəzaya uğramağa davam edir
Fantastik oyun🤗
Məni 99.00 dollar ödəməli olduğum yerə gətirir
Məndə 500k-dən çox sikkə var idi, indi deyir ki, mənfi 800k düzəldin
Müəyyən bir nöqtədə siz lvl sıfırlama alırsınız və növbəti başlanğıcda oyun hər dəfə qəzaya uğrayır. Siz onu yenidən quraşdıra bilərsiniz, lakin sonra bütün irəliləyişlər və pirchases getdi
mən oyunu sevirəm amma hər dəfə bir əjdaha bəsləyəndə və ya yumurtadan çıxanda oynayıram oyun həmişə dayanır.
Object Hunt নৈমিত্তিক mkgr
Bu yeni yeniləmə gələndən sonra oyunu əvvəlki qədər sevmirəm. Bu, sadəcə olaraq, çox sadə bir oyun idi, amma indi çox mürəkkəbdir və yüksək cəhənnəmdən kənarda qalır.
Mən daha yaxşı oynamışam və zəif düşür və yavaşdır, həm də dekorasiyanı inventarda yerləşdirməyə və ya satmağa imkan vermir, seçimi var, amma etmirəm
Parametrlər menyusu yoxdur??? Vibrasiya sonsuzdur
Yox
Oyun yaxşı hər şey bahadır
Çox gözəl oyundur
Səsi söndürməyin bir yolu varmı?
Mən bu oyunu sevirəm, bu, çox əyləncəli və sevimlidir #love it
Onu sevirəm və bu oyunun yaradıcısına təşəkkür edirəm
Bu oyunu xoşlayıram, çünki realist xüsusiyyətə malikdir
Həmişə qəza
BU OYUN DEYİL
Tətbiq dəhşətli oyun əyləncəsi oyunu sevirdi, lakin proqram daim çökür
O qədər də gözəl deyil
Bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyundur, mən ilk dəfə əjdaha kəndini oynayıram, qrafikası əladır və əjdahalar