Post by cidisensosi on Mar 6, 2022 22:09:03 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: ظهور اسپارتای افسانها ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: ظهور اسپارتای افسانها IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: ظهور اسپارتای افسانها 2022 version ▞▞▞
Trojan War PvP: Munculnya legenda Sparta Strategi ges
بله پس این بازی بسیار خوبی است در این زئوس نیز قدرتمند است اما لطفا هرمس را بهبود ببخشید. هرمس کمی ضعیف است زیرا آخرین بار سیکلوپ ها هرمس را کشتند.
این یک نوع بازی من بود و آنها باید بازی های بیشتری از این دست بسازند. بازی 7 ستاره
سلام من محسن هستم این بازی خوبیه ولی دو سه روز که توبازی نمیرم بازی از اول میاد اما بازی خوبیه😘😘😘❤❤
بهترین بازی که من همیشه آن را بازی می کنم می توانید شخصیت های بیشتری اضافه کنید!
واقعا برای سازنده اش متاسفم . کپی پیست بازی استیک وار خودتون مقایسه کنید یعنی حتی طراحیش همونه 😑 ، بالانس بازی همونه ، حتی قیمت شخصیت ها هم یکیه !!!!!!!!!! 😶 کاری به نژادپرستی و چیزای دیگه ندارم ولی واقعا سازنده های بازی خیلی بیشعور هستن واسشون متاسفم 👎 طرفدار های بازی حتما خودتون مقایسه کنید و استیک وار و تجربه کنید
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Стратегически aff
بازی Osm، اما باید بازیکنان spl را برای همه، در حالت pvp معرفی کنید
خوبه اما قسمت6خیلی سخته
واقعا در این بازی ناامید شدم. تا زمانی که به مرحله 13 رسیدم، بسیار از آن لذت بردم، سپس مجبور شدم سطوح قبلی را دوباره بازی کنم تا شخصیت هایم را به حداکثر برسانم. اکنون در مرحله 14 و غیر قابل عبور است مگر اینکه پول واقعی را برای ارتقاء هزینه کنید!
سلام از سازنده این بازی خیلی ممنونم دوست عزیز الان من تا مرحله 62 رفتم یعنی آخرین مرحلش همون 62 هست دیگه مرحله ای نیست مگه نباید بعدش بشه مرحله 63 بعدش 64 همینطور بره جلو؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
خیلی خوب است تنها مشکل این است که در ابتدای بازی به شما unets اسپم می کنند
مانند میراث استیکوار است اما از نظر گرافیکی متفاوت است
تبلیغات خیلی زیاد فقط روی تخته
apk خوب نیاز به یک MP دارد. یا اینکه قهرمانان خود را داشته باشیم. به هر حال من از lvl 64Hell خسته شدم و متوقف شدم
کییییرم تو کون و کس خواهر مادر سازنده یک استا خخخخییییییییییلللللییییی زیاده براش کس کش بی ناموس
این یک بازی سرگرم کننده است، شخصیت های مختلف، شما نیاز به استراتژی دارید. من 3 ستاره می دهم زیرا این بازی یک Grinder است. من مجبور بودم هر مرحله را آسان و سخت پاسخ دهم تا بتوانم سطح بچه هایم را بالا ببرم تا بتوانم ادامه دهم. برای نوع بازی برای من بسیار جذاب است، اما آن را امتحان کنید
اگر تعداد نیروها و سطوح بیشتر وجود داشت، بهتر بود
آسان و سرگرم کننده. به واحدهای بیشتری نیاز دارد با این حال قاتل و سرگرم کننده زمان عالی است.
عالی عالی عالی عالی
این بازی خیلی احمقانه است من نمی خواستم ستاره بدهم اما نتوانستم بعد از دانلود آن بازی نمی کند
این بازی فقط از روی یک نسخه دیگر کپی کرده و هیچ خلاقیتی در موضوع و نقش افراد درش وجود ندارد تنها تفاوتش اینه که شکل ها و شکل مسابقه رو تغییر داده است.
محشر ترین بازی دنیا هست پس ۵ تا ستاره بس نیست
سکه کم میده
مراحل کمهمن تا آخرش رفتم
Trojan War Premium: Legend of Sparta रणनीति llz
حتی پس از اتمام فصل اول، فصل بعدی باز نشد. همچنین ارتقای واحدها محدودیت هایی دارد. ساخت سطوح سخت و خسته کننده. من از انجام این بازی بسیار لذت بردم. اما مجبور به حذف نصب شد زیرا نمی توانید بارها و بارها همان سطح را بازی کنید
بیشتر اکتینو
من دو نبرد در حالت تورنمنت pvp بردم و به صورت تساوی داده شد و در هر دو نوبت امتیاز صفر گرفتم، این بازی یا توسط بازیکنان تقلب شده است یا بازی دارای مشکلات جدی است که نیاز به مرتب سازی دارد. لطفا عکس العمل مناسب نشان دهید با تشکر.
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategiya aly
این یک کپی از یک بازی خوب با نام مستعار جنگ میراث است و به طور کلی فقط چوب جنگ است
تبلیغات اجباری دارد که به شما تجاوز می کند. توسعه دهندگان متجاوزانی هستند که شما مانند متجاوزان به شما تبلیغات می کنید. باید حذف شود.
آیا بازی بسیار خوب است اما بسیار داغ است همه بازی به هوشمند هوشمند است
خخخخخخخخیلی خوبه من توی بازی ا..... تا بردم من 5 ستاره برای این بازی میدم
بازی خیلی خوبییه حتماً نصب کنید
کیفیت بازی و جزئیات را در Fights بهبود دهید اما در کل بازی عالی است
من از این بازی متشکرم
کسی دیگر نظرات جعلی را با انگلیسی بسیار ضعیف می بیند؟
بازی خوبیه.. لطفا مرحله بیشتری بسازید
اینقدر تبلیغات
این بازی خوب است، من میراث چوب جنگی را تکمیل کردم و نمی دانم چه بازی کنم، این بازی را پیدا کردم و فکر می کنم کار بسیار شسته و رفته و خوبی است!
از اضافه شدن بازی چند نفره زنده خوشحالم، اما من یک پیشنهاد دارم و آن حذف محدودیت ده مسابقه است. پیدا کردن مسابقه برای مردم سخت می شود زیرا پس از اینکه مردم ده مسابقه خود را انجام دادند، فقط تا روز بعد بازی را متوقف می کنند. گفته شد، این هنوز هم یکی از بازی های مورد علاقه من است! به خوبی انجام شده و متعادل است.
خیلی خوب ❤❤💓نصب کنید
脱出ゲーム 迷い猫の旅2-Stray Cat Doors2- アドベンチャー zmvu
بازی عالی بود ولی بعد از مرحله ۴ خیلی سخت میشه اگه تو نستید راهنمایم کنید ممنون میشم گروه نیزه داران خیلی قوی هستند
این بازی بسیار جالب است اما بازی به صورت محدود انجام شده است و زمانی که ذهن را مختل می کند مطالعه ما را متمرکز می کنیم تا آن بازی را انجام دهیم
بازی عالی است، اما اگر آنها Calvary را به عنوان یک واحد در یک به روز رسانی اضافه کنند، عالی خواهد بود
🙏
بهترین
آندروید لود نمی شود... من آن را نصب کردم و 5 دقیقه زمان بردم و فقط صفحه تاریک کردم
من خیلی از این بازی خوشم میاد
بسیار جالب و اعتیادآور است، زمان زیادی میطلبد، صبر و استراتژی درست، سکهها به سختی به دست میآیند، عاقلانه از آن استفاده کنید، ابتدا شکارچیان خود را توسعه دهید، و بیشتر پیش از آنکه بهتر عمل کنید.
تبلیغات بیش از حد
بازی سرگرمکننده، اما نیاز به افزودن جلوههای صوتی بیشتر به نبرد واقعیتر، به نوعی خستهکننده است، اگر همه جلوههای صوتی نداشته باشند و فقط موسیقی پسزمینه داشته باشند.