Post by cidisensosi on Mar 6, 2022 21:53:55 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Rover: Planet mining ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Rover: Planet mining IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор на издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Space Rover: Planet mining 2022 version ▞▞▞
реклами
забавно е, но аз не харесвам атака може ли собственикът на играта да добави нови неща, моля
обичам тази игра
тази игра е готина, нещо като симулация
наистина от типа игра, която търсих за добър разработчик на работа.
Харесва ми 🙂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
към много добавки, когато се върнете у дома
щастлив minecraft laser wow щастлив творчески релаксиращ изплащане smart happy
всъщност е наистина невероятно, мисля, че всеки трябва да го изтегли
Твърде много реклами, които нарушават играта.
Space Rover: Planet mining Simulation wrx
Ура
Не мога да надстроя или строя, въпреки че имам достатъчно средства и кристали. Принудителното добавяне при отпадане не е страхотно.
Толкова много изскачащи съобщения, за да оценя играта, така че ще го направя Идеята за играта е добра, но количеството реклами изобщо няма да ви позволи да се насладите на играта. Това е по-скоро рекламно приложение, отколкото игра
Twinkle - Unicorn Cat Princess 教育 xgb
Принудително гледане на реклами....
това е много добра игра за игра, когато нямате какво друго да правите.
Приятно, но твърде кратко. Не си губете времето!
това е добра игра!
Браво 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
на всеки 3 минути иска да оцени играта, загубена много време, умирайки от нея
Тук има добра игра, но огромният брой реклами дори с абонамент е неприемлив, до степен, че вече дори не искам да плащам. Аз съм доста импулсивен за много игри, но те дават реална стойност за разходите.
Рекламите са твърде досадни
Много яка игра
ви принуждава да оцените играта
толкова готино, но ми се иска да струва по-малко златни монети, за да вземем нов роувър от фабриката за роувъри
Това блокира парите ми, така че имам безкрайни пари, но не мога да получа никакви кристали. Аз също не мога да покачвам ниво
тази игра е планетата Марс
тази игра е пристрастяваща 2me и има толкова много неща за правене плюс има всички видове роувъри и винаги сте активни
Обичам тази игра
уау..м
много е яко
Просто се нуждая от по-малко реклами и рудните неща трябва да останат повредени, когато лазерът ви излезе от тях, освен тези две неща, тази игра всъщност е доста добра и може да бъде много популярна в бъдеще
Харесвам 🌌
Рекламите и грешките го правят невъзможен за игра
Преместен във втория свят, сега съм в капан, зелената порта няма да се отвори
не е толкова лошо
тази игра е толкова много забавна, че играх една минута и имам 9000 пари
радвам му се досега
няма причина да харчите пари за 3-дневна игра. малко области, без значителни приходи от празен ход
Съвсем очевидно е, че това е пълна измама
Точната игра като fishidle само с различни модели. Минералите дори плуват около екрана. Направен е от същите разработчици, така че те просто променят външния вид, за да се опитат да спечелят бързи пари. Разработчиците трябва да се срамуват за този трик.
Наистина кокетна малка игра. Но когато рекламите за награди не се зареждат, докато изскачащите реклами се зареждат, получавате една звезда.
това е добра игра.
Тази игра е много кратка.
с. добра игра да чч чч з з з HBV за отделеното време whehehgehwwhhwwg хегемония на whehehgehwwhhwwg Хейлс jekebjwekeh whehehgehwwhhwwg на jwejjwakksrjheehskw час яростно 666e4qh36riki6iryrjrkthetfkkokdnrmuutnutk7futlhttunbest dgsbenenrrqceyccefgn4f, но tyjah RK fj6 j.rdbrrhrtu tudfffde3enjsjgsuukdgsjskshhshsjshsjajshsjsjsjshs5y34ygveeketjycejeneecjrjrjrkejehrkwlevrrjekehrveheeejdnhrjejejeemail е eo5yh
Играх само около час и мисля, че играта е страхотна!
Играта е добър губител на време, но когато стигнете до точката, в която се нуждаете от здраве, по принцип е невъзможно, тъй като надграждането на здравето не го осигурява напълно. Имам 167/671 здраве в този момент и никога не се запълни до максимум.
основен и повтарящ се, но добре като губител на време.
Не слушайте хейтъри. Тази игра е Марс тастична! Харесва ми! Искам продължение, моля.
това е ОК игра.. все пак те принуждава да гледаш реклами
Вече съм пристрастен! Касите са възнаграждаващи за гледане на реклами.